Plan hier je gratis adviesgesprek!

 

Betaal niet teveel dankzij Verzekerd Zonder Zorgen

Gratis verzekeringsadvies van expert

Kloppen jouw verzekeringen nog en weet jij precies wat er verzekerd is? Betaal je niet onnodig veel premie en is die nieuwe, dure aanschaf eigenlijk wel verzekerd? Deze vervelende vragen zullen vast wel eens door je hoofd spoken. 

Onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs kijken je lopende verzekeringen graag voor je na. In een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek kom jij te weten of alle risico’s goed zijn afgedekt. Ontdek in een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek of en je niet onderverzekerd bent met alle gevolgen van dien.

Is dit adviesgesprek echt gratis?

Jazeker! Het adviesgesprek kost je niets en is zonder verplichtingen. Wij vinden namelijk dat de verzekeringsmarkt eerlijker en transparanter kan en leggen je graag uit hoe wij dat voor ons zien. Dat doen we dus in een adviesgesprek. 

Altijd in jouw belang

Onze service Verzekerd Zonder Zorgen is ontwikkeld om jou aan het best passende en de meest voordelige verzekeringen te helpen. Wij maken uitsluitend keuzes die in jouw belang zijn en zijn daarbij niet gebonden zijn aan specifieke verzekeringsmaatschappijen of provisies. Omdat we met abonnementsvormen werken is onze onafhankelijkheid gewaarborgd.

  • Al je schadeverzekeringen onder 1 dak
  • Volledige ontzorging: van advies tot schadeafhandeling 
  • Elk jaar controleren we de dekking en de prijs!
  • Wij regelen de opzegging en overstap voor jou

Nooit meer last van je vaste lasten!

Maak direct een afspraak

Vul in onderstaande planner in. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Een afspraak duurt ongeveer 45 minuten. Dat lijkt misschien lang, maar we willen de tijd voor je nemen en al je vragen beantwoorden. Het gesprek is vrijblijvend en gratis. Het is belangrijk dat je op het moment van de afspraak:

  • Op het door jou ingevulde telefoonnummer bereikbaar bent
  • Je polissen bij de hand hebt (of beter nog: al naar ons gemaild hebt)